Καλώς ήλθατε στην αιχμή της τεχνολογίας!

Η NousPratIT είναι μια νέα, δυναμική, ελληνική εταιρεία που παρέχει λύσεις Ανάπτυξης & Υλοποίησης στον τομέα της πληροφορικής.
Ιδρύθηκε από επαγγελματίες με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής στους τομείς των Πωλήσεων, των Υπηρεσιών, της Ανάπτυξης Λογισμικού, της Διαχείρισης Έργων και της Εταιρικής Ανάπτυξης.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

IBM Maximo Asset Management

Η ΙΒΜ και η NousPratIT
συνεργάζονται για τη κορυφαία λύση Asset Management

IBM Maximo Facilities Management

Η ΙΒΜ και η NousPratIT
συνεργάζονται για τη λύση Facilities Management

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Το όνομα NousPratIT προέρχεται από τις λέξεις Νους, Πράττω και συμπληρώνεται από το ΙΤ (Information Technology).

Πιστεύουμε ότι δημιουργούμε αξία, για κάθε μας πελάτη, όταν χρησιμοποιούμε το Νου, να Πράττομεν έξυπνες λύσεις ΙΤ.
Συνδυάζουμε τη γνώση των έμπειρων ανθρώπων της NousPratIT με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για την δημιουργία σωστών λύσεων ΙΤ, ειδικά για εσένα.

Στην NousPratIT ο στόχος μας είναι να βρούμε τη σωστή λύση ΙΤ, ειδικά για εσένα και την επιχείριση σου!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Οι σχέσεις μας μαζί σας να είναι σχέσεις σεβασμού και εμπιστοσύνης.

ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ

Να αναπτύσσουμε λύσεις δίνοντας προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση/οργανισμό και το προσωπικό σας.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Να είμαστε ο Στρατηγικός και Έμπιστος συνεργάτης σας σε θέματα πληροφορικής και νέων τεχνολογιών, προσφέροντας σε εσάς αλλά και στην αγορά Γνώση, Ειλικρίνεια και Αξία.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

  • Συνεργασία με τις σημαντικότερες ελληνικές και ξένες εταιρείες οι οποίες διαθέτουν ευρύ φάσμα λύσεων και μεγάλη εμπειρία σε σημαντικούς επιχειρηματικούς και τεχνολογικούς τομείς.

  • Παροχή Εξειδικευμένων Υπηρεσιών για Consultancy, Architecture Design, Analysis, Integration, Implementation και Testing.

  • Ανεξαρτησία – Ευελιξία. Δίνεται έμφαση στην ανάλυση των αναγκών και στις προτεραιότητες της επιχείρησης. Στη συνέχεια επιλέγεται η βέλτιστη λύση με την εγγύηση της NousPratIT.

  • Μεθοδολογία Υλοποίησης Έργων. Για την Υλοποίηση των Έργων βασιζόμαστε σε γνωστές Μεθοδολογίες (PRINCE2-PMBΟΚ) προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε Έργου /Πελάτη.

Εξερευνήστε την γκάμα των λύσεών μας!

Η NousPratIT διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα και υπηρεσίες που θα μεγιστοποιήσουν τα οφέλη και τα κέρδη της επιχείρησής σας.

Ανάπτυξη Προϊόντων Λογισμικού

Κατέχοντας τεράστια εμπειρία και γνώση των τρεχουσών τάσεων της τεχνολογίας και ερευνώντας διαρκώς τις νέες τάσεις, δημιουργούμε προϊόντα-λύσεις πάντα σε τεχνολογία αιχμής που έρχονται να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Υλοποίηση Έργων

Κατέχοντας τη γνώση και την εμπειρία των επιχειρησιακών αναγκών και έχοντας ασχοληθεί πολλά χρόνια με τα κορυφαία συστήματα της ξένης και ελληνικής αγοράς (ERP, CRM κ.τ.λ.) είμαστε σε θέση να μηχανοργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρησή σας.

Συμβουλευτική

Η πολυετής εμπειρία και εκπαίδευση των στελεχών μας σε μία ευρεία γκάμα έργων πληροφορικής, μας έχει καταστήσει παραπάνω από ικανούς ώστε να σας παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές, αξιόπιστα που άπτονται ενός τεράστιου κύκλου τεχνολογικής θεματολογίας.

Εξωτερική Ανάθεση

Διαθέτοντας έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών και συνεργατών στο χώρο της τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να αναθέτουμε για λογαριασμό σας την υλοποίηση έργων και υπηρεσιών πληροφορικής σε πιστοποιημένους εξωτερικούς συνεργάτες μας.

Η διεύθυνσή μας!

Θα μας βρείτε στη διεύθυνση: Τατοΐου 29, 14451, Μεταμόρφωση, Αττική, Αθήνα,

Τηλέφωνο: 210-5121211, Fax: 210-5121228, Email: info@nouspratit.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Η κινητήριος δύναμη της NousPratIT είστε εσείς. Για κάθε ζήτημα που σας απασχολεί, παρακαλώ αφήστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε το δυνατόν συντομότερο μαζί σας.

Copyright © 2020. Designed & Developed by NousPratIT Software. Terms of Use.