Έξυπνες Λύσεις & Προϊόντα Πληροφορικής

Η NousPratIT σχεδιάζει και υλοποιεί εργαλεία πληροφορικής για τη διαχείριση της επιχείρησής σας με στόχο να κάνετε περισσότερα, ώστε να μεγαλώσει.

thin

Η επιχείρησή σας online

Η NousPratIT δημιουργεί λύσεις, πάντα σε τεχνολογία αιχμής, που έρχονται να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησης σας. Μεταφέρεταί την στο διαδίκτυο σήμερα.

{{ brizy_dc_image_alt uid='7f83717c6e5c1ac723f42e351a782cf4543ce29d.jpeg' }}
{{ brizy_dc_image_alt uid='d23c72c25b701c371e1a044801f5936e3e95363c.jpeg' }}

Γνωρίζετε την επιχείρηση και τους πελάτες σας Γνωρίζουμε την Τεχνολογία της Πληροφορικής

Μοιραστείτε τη γνώση της επιχείρησής σας ή την επιχειρηματική σας ιδέα και θα την σχεδιάσουμε/υλοποιήσουμε με τεχνολογία αιχμής γρήγορα, με ακρίβεια και αξιόπιστα.

Κάνουμε περισσότερα, για σας

Η NousPratIT έχει χαρούμενους πελάτες σε πολλούς κλάδους, γιατί είναι φτιαγμένη από μια ομάδα εξαιρετικών ανθρώπων με τη γνώση και την δέσμευση να παράγουν προϊόντα που προσθέτουν αξία, κάνοντας περισσότερα.

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-acd620fc75d1bb91e87c4d1c86ba5988.jpeg' }}

Εξωτερική Ανάθεση επαγγελματιών ΙΤ

QA&C Testing (Quality Assurance & Control Testing)

Η δυναμική προσέγγιση της NousPratIT στην έυρεση και τοποθέτηση εξαιρετικών ταλέντων στον τομέα QA&C Testing, κάνει τη διαφορά. Γι’αυτό μας εμπιστεύονται ηγετικές εταιρίες της Ελλάδας.

Υποστήριξη (Entersoft Business Suite)

Η NousPratIT επενδύει στην εκπαίδευση σε απόφοιτους πληροφορικής και έμπειρους επαγγελματίες, ώστε να γίνουν Σύμβουλοι Υποστήριξης στον χώρο σας ή απομακρυσμένα και να προσφέρουν λύσεις.

IT Επαγγελματίες

Η NousPratIT έχει πρόσβαση σε Προγραμματιστές όλων των επιπέδων για όποιοδηποτε Έργο Πληροφορικής, που απαιτεί Front End, Back End, Full Stack, .NET ή Javascript. Σαν εξωτερικός συνεργάτης στον χώρο σας ή απομακρυσμένα.

Επικοινωνία NousPratIT

Επικοινωνήστε μαζί μας για Demo ή για τις επιχειρηματικές ανάγκες πληροφορικής

Τατοΐου 29, Μεταμόρφωση, 14451, Αθήνα
+30 210 5121211
sales@nouspratit.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

IBM Maximo Asset Management

Η ΙΒΜ και η NousPratIT
συνεργάζονται για τη κορυφαία λύση Asset Management

IBM Maximo Facilities Management

Η ΙΒΜ και η NousPratIT
συνεργάζονται για τη λύση Facilities Management

Η διεύθυνσή μας!

Θα μας βρείτε στη διεύθυνση: Τατοΐου 29, 14451, Μεταμόρφωση, Αττική, Αθήνα,

Τηλέφωνο: 210-5121211, Fax: 210-5121228, Email: info@nouspratit.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Η κινητήριος δύναμη της NousPratIT είστε εσείς. Για κάθε ζήτημα που σας απασχολεί, παρακαλώ αφήστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε το δυνατόν συντομότερο μαζί σας.

ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Εξερευνήστε την γκάμα των λύσεών μας!

Η NousPratIT διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα και υπηρεσίες που θα μεγιστοποιήσουν τα οφέλη και τα κέρδη της επιχείρησής σας.

Ανάπτυξη Προϊόντων Λογισμικού

Κατέχοντας τεράστια εμπειρία και γνώση των τρεχουσών τάσεων της τεχνολογίας και ερευνώντας διαρκώς τις νέες τάσεις, δημιουργούμε προϊόντα-λύσεις πάντα σε τεχνολογία αιχμής που έρχονται να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Υλοποίηση Έργων

Κατέχοντας τη γνώση και την εμπειρία των επιχειρησιακών αναγκών και έχοντας ασχοληθεί πολλά χρόνια με τα κορυφαία συστήματα της ξένης και ελληνικής αγοράς (ERP, CRM κ.τ.λ.) είμαστε σε θέση να μηχανοργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρησή σας.

Συμβουλευτική

Η πολυετής εμπειρία και εκπαίδευση των στελεχών μας σε μία ευρεία γκάμα έργων πληροφορικής, μας έχει καταστήσει παραπάνω από ικανούς ώστε να σας παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές, αξιόπιστα που άπτονται ενός τεράστιου κύκλου τεχνολογικής θεματολογίας.

Εξωτερική Ανάθεση

Διαθέτοντας έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών και συνεργατών στο χώρο της τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να αναθέτουμε για λογαριασμό σας την υλοποίηση έργων και υπηρεσιών πληροφορικής σε πιστοποιημένους εξωτερικούς συνεργάτες μας.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Καλώς ήλθατε στην αιχμή της τεχνολογίας!

Η NousPratIT είναι μια νέα, δυναμική, ελληνική εταιρεία που παρέχει λύσεις Ανάπτυξης & Υλοποίησης στον τομέα της πληροφορικής.
Ιδρύθηκε από επαγγελματίες με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής στους τομείς των Πωλήσεων, των Υπηρεσιών, της Ανάπτυξης Λογισμικού, της Διαχείρισης Έργων και της Εταιρικής Ανάπτυξης.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Το όνομα NousPratIT προέρχεται από τις λέξεις Νους, Πράττω και συμπληρώνεται από το ΙΤ (Information Technology).

Πιστεύουμε ότι δημιουργούμε αξία, για κάθε μας πελάτη, όταν χρησιμοποιούμε το Νου, να Πράττομεν έξυπνες λύσεις ΙΤ.
Συνδυάζουμε τη γνώση των έμπειρων ανθρώπων της NousPratIT με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για την δημιουργία σωστών λύσεων ΙΤ, ειδικά για εσένα.

Στην NousPratIT ο στόχος μας είναι να βρούμε τη σωστή λύση ΙΤ, ειδικά για εσένα και την επιχείριση σου!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Οι σχέσεις μας μαζί σας να είναι σχέσεις σεβασμού και εμπιστοσύνης.

ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ

Να αναπτύσσουμε λύσεις δίνοντας προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση/οργανισμό και το προσωπικό σας.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Να είμαστε ο Στρατηγικός και Έμπιστος συνεργάτης σας σε θέματα πληροφορικής και νέων τεχνολογιών, προσφέροντας σε εσάς αλλά και στην αγορά Γνώση, Ειλικρίνεια και Αξία.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

  • Συνεργασία με τις σημαντικότερες ελληνικές και ξένες εταιρείες οι οποίες διαθέτουν ευρύ φάσμα λύσεων και μεγάλη εμπειρία σε σημαντικούς επιχειρηματικούς και τεχνολογικούς τομείς.

  • Παροχή Εξειδικευμένων Υπηρεσιών για Consultancy, Architecture Design, Analysis, Integration, Implementation και Testing.

  • Ανεξαρτησία – Ευελιξία. Δίνεται έμφαση στην ανάλυση των αναγκών και στις προτεραιότητες της επιχείρησης. Στη συνέχεια επιλέγεται η βέλτιστη λύση με την εγγύηση της NousPratIT.

  • Μεθοδολογία Υλοποίησης Έργων. Για την Υλοποίηση των Έργων βασιζόμαστε σε γνωστές Μεθοδολογίες (PRINCE2-PMBΟΚ) προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε Έργου /Πελάτη.

Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

Ι. Γενικοί Όροι χρήσης

Ο παρόν Διαδικτυακός Τόπος ανήκει στην εταιρεία NousPratIT(εφεξής, η Εταιρεία).

Με τον όρο Διαδικτυακός Τόπος νοείται εφεξής το σύνολο των ιστοσελίδων, εφαρμογών, υπηρεσιών, περιεχομένου, κειμένων, πληροφοριών, φωτογραφιών, οπτικών απεικονίσεων κλπ., που περιλαμβάνονται υπό την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.nouspratit.gr/.

Το παρόν αποτελεί συμφωνία μεταξύ Εσάς, του χρήστη του Διαδικτυακού Τόπου και της Εταιρείας, με αντικείμενο την από Εσάς χρήση του Διαδικτυακού Τόπου. Με την παρούσα συμφωνία η Εταιρεία παρέχει σε Εσάς μια μη αποκλειστική, προσωπική άδεια χρήσης, η οποία διέπεται από τους παρακάτω όρους. Η χρήση από Εσάς του Διαδικτυακού Τόπου προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή σας όλων των όρων της παρούσας συμφωνίας. Επίσης, με τη χρήση σας του Διαδικτυακού Τόπου δηλώνετε ότι όλες οι δηλώσεις και εγγυήσεις σας που περιλαμβάνονται στην παρούσα συμφωνία είναι αληθείς, και εγγυάστε την ακρίβειά τους.

1. Οποιαδήποτε χρήση του Διαδικτυακού Τόπου προϋποθέτει, και ρητά δηλώνετε και εγγυάστε, ότι έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας και έχετε πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Ανήλικοι απαγορεύεται ρητά να κάνουν χρήση του Διαδικτυακού Τόπου. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για χρήση του Διαδικτυακού Τόπου από χρήστες που δεν έχουν τις παραπάνω ιδιότητες.

2. Όλο το περιεχόμενο του Διαδικτυακού Τόπου αποτελεί ιδιοκτησία της Εταιρείας ή/και των εκάστοτε δικαιοπαρόχων της και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου περί προστασίας της διανοητικής ιδιοκτησίας, παρέχεται δε σε Εσάς αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση. Ρητά απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, τροποποίηση, δημοσίευση, εκμετάλλευση και εν γένει χρήση του Διαδικτυακού Τόπου, εκτός από αυτή που περιγράφεται στην παρούσα συμφωνία. Ρητά απαγορεύεται εξίσου η παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο/κύριο του Διαδικτυακού Τόπου καθώς και η με οποιονδήποτε τρόπο διάθεσή του από Εσάς για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.

Σε περίπτωση που μας αποστείλετε βιογραφικό σημείωμα, σε θέσεις που έχει αναρτήσει η εταιρία, τα στοιχεία σας καθώς και οι πληροφορίες του βιογραφικού σας, φυλάσσονται στη βάση μας με ασφάλεια και μόνο σύμφωνα με την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για 1 έτος, με σκοπό την πιθανή μελλοντική συνεργασία.

3. Ρητά αναλαμβάνετε να μην χρησιμοποιείτε τον Διαδικτυακό Τόπο για παράνομους ή ανήθικους σκοπούς ή και για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός της προσωπικής, ιδιωτικής σας χρήσης.

4. Ο Διαδικτυακός Τόπος παρέχεται σε Εσάς «ως έχει» («as is») και η χρήση του, πλήρης ή μερική, από Εσάς γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Η Εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την ορθότητα, εγκυρότητα, πληρότητα, ακρίβεια ή χρησιμότητα του Διαδικτυακού Τόπου, ούτε παρέχει κανενός είδους εγγύηση όσον αφορά στην καταλληλότητα (τεχνική ή άλλη) αυτού για οποιονδήποτε σκοπό. Η Εταιρεία καμία ευθύνη δεν αναλαμβάνει για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημία τυχόν υποστείτε Εσείς ή τρίτοι, άμεσα ή έμμεσα, από τη χρήση του Διαδικτυακού Τόπου, ιδίως όσον αφορά σε βλάβες υπολογιστικών ή άλλων συστημάτων, απώλεια δεδομένων, δυσλειτουργίες με τυχόν ήδη εγκατεστημένο λογισμικό ή hardware κλπ.

5. Η Εταιρεία δικαιούται οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση να τροποποιεί ή και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα το σύνολο ή μέρος του Διαδικτυακού Τόπου, χωρίς οποιαδήποτε υποχρέωση απέναντί σας.

6. Η χρήση του Διαδικτυακού Τόπου διέπεται από το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια, για κάθε διαφορά τυχόν προκύψει, ορίζονται τα Δικαστήρια της Αθήνας.

ΙΙ. Φόρμα Επικοινωνίας

1. Η Εταιρεία σας δίνει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμείτε, μιας πρώτης διερευνητικής επαφής μαζί της αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Διαδικτυακού Τόπου (η «Φόρμα Επικοινωνίας»). Η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική.

2. Η συμπλήρωση και υποβολή της Φόρμας Επικοινωνίας δεν συνιστά σύναψη σύμβασης, ούτε η αποδοχή της είναι δεσμευτική για την Εταιρεία.

3. Το περιεχόμενο της Φόρμας Επικοινωνίας μπορεί να αλλάξει χωρίς ειδοποίηση από την Εταιρεία.

ΙΙΙ. Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

1. Γενικά. Για τη χρήση του Διαδικτυακού Τόπου ενδέχεται η Εταιρεία να ζητήσει δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα. Στην περίπτωση αυτή η Εταιρεία θα τηρεί Αρχείο Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ως υπεύθυνος επεξεργασίας. Σκοπός της επεξεργασίας θα είναι η εκτέλεση των παραγγελιών ή /και εντολών σας, αλλά και η προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων της Εταιρείας απευθείας σε Εσάς, με άμεση ή άλλη επικοινωνία. Η Εταιρεία αναλαμβάνει να μην διαβιβάσει τα δεδομένα σας σε οποιονδήποτε τρίτο, εκτός από τα πρόσωπα εκείνα που συνδέονται με αυτήν και είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της επεξεργασίας. Η Εταιρεία αναλαμβάνει να επεξεργάζεται τα κατά τα ανωτέρω δεδομένα σας σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού 679/2016 για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (General Data Protection Regulation 2016/679), της εθνικής νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση έχετε τα δικαιώματα που σας αναγνωρίζει το δίκαιο προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μεταξύ των οποίων και αυτά της πρόσβασης και αντίρρησης, τα οποία μπορείτε να ασκήσετε ερχόμενοι σε επαφή με την Εταιρεία στη διεύθυνση Ενδυμίωνος, αρ. 9Α, 111 43, Άνω Πατήσια, Αθήνα.

2. Ποια δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα συλλέγει η Εταιρεία;

Σε περίπτωση που η NousPratITσας ζητήσει να προσωπικά στοιχεία με τα οποία μπορεί να σας αναγνωρίσει διαδικτυακά μόνο, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια και μόνο σύμφωνα με την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Τα στοιχεία αυτά είναι :

Όνομα, Επώνυμο, Email, Τηλέφωνο επικοινωνίας, Μήνυμα (προαιρετικό πεδίο, για όσους το επιθυμούν μέχρι 150 λέξεις).

3. Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα;

Η NousPratIT τηρεί και εφαρμόζει υπεύθυνα τη νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων.

Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο για τους παρακάτω σκοπούς:

  • την εκπλήρωση προτεινόμενων υπηρεσιών για τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης που επικοινωνεί με την εταιρεία δια του https://www.NousPratIT.gr/contact/
  • την εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας του ιστοτόπου.

4. Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτους

Τα δεδομένα που συλλέγονται δεν διαβιβάζονται σε τρίτα μέρη. Κατ’ εξαίρεση η NousPratIT, μπορεί να γνωστοποιεί προσωπικά δεδομένα εφόσον απαιτηθεί από τον νόμο, από απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οποιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή.

5. Τα δικαιώματά σας: Δικαίωμα πρόσβασης, αντίρρησης και διαγραφής

Η NousPratIT, παρέχει στους επισκέπτες που έχουν δώσει τα προσωπικά τους δεδομένα μέσω του https://www.nouspratit.gr/contact/ τη δυνατότητα να διαγράψουν οποτεδήποτε τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες, να τα διορθώσουν και να τα επικαιροποιήσουν.  Για να πραγματοποιήσετε μία από τις παραπάνω ενέργειες παρακαλώ επικοινωνήστε στο info@nouspratit.gr και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγραφής ή τροποποίησης των προσωπικών σας δεδομένων θα λάβετε αντίστοιχο ενημερωτικό email.

6. Ασφάλεια των δεδομένων

Η NousPratIT, εφαρμόζει εύλογα μέτρα ασφαλείας για να προστατεύσει τα Προσωπικά Δεδομένα έναντι απώλειας, μη εξουσιοδοτημένης χρήσης, κοινοποίησης ή καταστροφής. Η NousPratIT, περιορίζει την εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο στα άτομα εκείνα που έχουν θεμιτό λόγο να γνωρίζουν τα δεδομένα αυτά ώστε να παρέχουν προϊόντα ή υπηρεσίες σε εσάς.

7. Cookies

Η NousPratIT, χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του χρήστη. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο τερματικό του κάθε χρήστη, χωρίς να λαμβάνουν οποιαδήποτε πληροφορία ή να λαμβάνουν γνώση προσωπικών αρχείων ή εγγράφων του χρήστη. Τα cookies χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη, για στατιστικούς λόγους ή για λόγους marketing. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies μπορείτε να βρείτε στον διαδικτυακό τόπο www.allaboutcookies.org αλλά και στον ιστότοπο του browser που χρησιμοποιείτε (π.χ. Chrome, Internet Explorer, Firefox)

8. Σύνδεσμοι (Links)

Ο Διαδικτυακός Τόπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) που οδηγούν σε άλλους δικτυακούς τόπους. Η NousPratIT δεν έχει τη δυνατότητα ελέγχου των τόπων αυτών και σε καμιά περίπτωση δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο, διαφημίσεις, προωθητικές ενέργειες, διαγωνισμούς, υπηρεσίες, προϊόντα κλπ που διατίθενται από τους ως άνω δικτυακούς τόπους. Δια την αποδοχή των παρόντων ρητά συμφωνείτε και αποδέχεστε ότι η NousPratITδεν ευθύνεται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία σας που προκαλείται από ή σε σχέση με τη χρήση του περιεχομένου των ως άνω δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουν οι σύνδεσμοι που δημοσιεύουν οι λοιποί χρήστες του ιστοτόπου.

Senior .Net Frontend Developer

Senior .Net Frontend Developer

Looking for Senior .Net Frontend Developer

NousPratIT is a Greek IT & Business Solutions company and we are looking for a Senior .Net Frontend Developer willing to take on a great project that is going global.

.Net Frontend Developer

Apply today to get onboard a project that could be a game changer for you.

Job Responsibilities

Work within a team that is creating global products for clients that are leaders in their industry.

Job Requirements

Must Have

Bachelor’s degree in Computer Science or relevant sectors.

At least 4 years of developing experience.

Asp.Net Razor Pages and MVC Patterns (.Net Core 3.x).

Web Applications Asp.Net Core.

Strong knowledge

jQuery/Javascript/HTML.

AJAX (jQuery).

Asp.net MVC pattern (routing, controllers, filters, model binding, view-models).

Familiarity

Azure and cloud application deployment.

Blazor Pages is a big plus.

Integration / functional / UI Automation testing frameworks is a plus

CSS is a plus

Mapping modules like AutoMapper is a plus.

Entersoft Business Suite®

Το Entersoft Business Suite® είναι μια ολοκληρωμένη και ενοποιημένη σουίτα λογισμικού για ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce και Business Intelligence εφαρμογές.

Η NousPratIT το φέρνει στα μέτρα σας.

Entersoft Business Suite & NousPratIT

Η NousPratIT παραμετροποιεί το Entersoft Business Suite για μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις.

Αυτοματοποίηση
Εργασιών

Διαχείριση όλων των εργασιών της επιχείρησης, συμφωνα με την στρατηγική σας.

Οργάνωση και Τήρηση Διαδικασιών

Διευκολύνει την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης και των υπαλλήλων.

Έγκυρες & Ενήμερες Αποφάσεις

Έχετε την κατάλληλη πληροφορία, τη σωστή στιγμή για να πάρετε την καλύτερη απόφαση.

Βελτιστοποίηση
Κόστους

Ενισχύστε την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστηκότητα της επιχείρησή σας.

Entersoft Business Suite’s® ERP

Οργανώνει και διαχέει την πληροφορία σε όλο τον οργανισμό, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά της. Πλούσια πληροφόρηση σε Dashboards αλλά και αναλύσεις Επιχειρηματικής Ευφυΐας.

Entersoft Business Suite’s® CRM

Καλύπτει όλες τις ανάγκες των τμημάτων Πωλήσεων, Marketing και

Εξυπηρέτησης Πελατών των επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα ενιαίο

περιβάλλον διαχείρισης και λειτουργίας και προσφέρει τη συνολική εικόνατης της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο.

Entersoft Business Suite’s® RETAIL

Για αλυσίδες λιανικής και franchising. Προσφέρει υβριδική

λειτουργικότητα, online και offline. Υποστηρίζει την αποτελεσματική

διαχείριση των εμπορευμάτων, των διαδικασιών, των συναλλαγών αλλά και των πελατειακών σχέσεων της επιχείρησης, ενισχύοντας τις στρατηγικές επιλογές της επιχείρησης.

Entersoft Business Suite’s® WMS

Δίνει τη δυνατότητα στον οργανισμό σας να αποφασίζει σχετικά με τις καθημερινές επιχειρησιακές διαδικασίες, να μειώνει την πολυπλοκότητα των λειτουργιών, να βελτιστοποιεί το κόστος και να διαχειρίζεται τους πόρους των αποθηκών.

Entersoft Business Suite’s® MOBILE

Τα mobile στελέχη έχουν πλήρη πρόσβαση μέσω smartphones και tablet συσκευών, στο σύνολο της πληροφορίας που απαρτίζει τη διαχείριση και αυτοματοποίηση των πωλήσεων της επιχείρησης σαν να βρίσκονταν στο φυσικό χώρο του γραφείου. Λειτουργεί ανεξάρτητα ή/και σε συνδυασμό με το ERP-CRM της επιχείρισης.

Entersoft Business Suite’s® Ε-Commerce

Καλύπτει όλες τις ανάγκες διαχείρισης ηλεκτρονικού εμπορίου σε πολλαπλά επίπεδα: με τους συνεργάτες της επιχείρισης σε Β2Β, με portals, και εσωτερικό intranet για τους υπαλλήλους.

Ιδέες – Nous Πράττω – Prat Λύσεις – IT

Πάθος και σκληρή δουλειά είναι τα κλειδιά της επιτυχίας μας.

Οι έξυπνες λύσεις το αποτέλεσμα!

Entersoft

λύση με την NousPratIT

Το Entersoft Business Suite είναι ιδανικό για μεσαίες & μεγάλες επιχειρήσεις, όπως και για όμιλο εταιριών που θέλουν να είναι ανταγωνιστικές, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία.

Βήμα 1

Επιχειρηματικές Ανάγκες

Θα έρθουμε στο χώρο σας για να μιλήσουμε και να καταλάβουμε τις επιχειρηματικές και εμπορικές ανάγκες που έχετε ή που θα θέλατε να βελτιώσετε.

Βήμα 3

Παραμετροποιημένη Λύση

Φτιάχνουμε την Entersoft στα μέτρα σας με βάση το προσχέδιο που συμφωνήσαμε και καταγράφουμε επιπλέον ανάγκες.

Βήμα 2

Καταγραφή Προσχεδίου

Με το προσχέδιο διασφαλίζουμε οτι γίνεται σωστή καταγραφή των αναγκών, για να γνωρίζεται από την αρχή πως και τι θα βελτιωθεί.

Βήμα 4

Τεστ και Παράδοση

Δοκιμάζουμε τη λύση μαζί σας, όπως την καταγράψαμε και στο προσχέδιο και πάμε στη παραγωγή για να δείτε τα αποτελέσματα.

Επικοινωνείστε με την NousPratIT

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας σήμερα για ένα demo ή απλά για να μιλήσουμε για τις ανάγκες Τεχνολογίας ΙΤ της επιχείρησή σας.

+30 210 5121211
sales@nouspratit.gr

Copyright © 2020. Designed & Developed by NousPratIT Software. Terms of Use.