SoftOne series 6

Το SoftOne Series 6 είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα λογισμικού, που συνδυάζει τη δύναμη του cloud με τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες αυτοματοποίησης διαδικασιών. Η NousPratIT το φέρνει στα μέτρα σας της επιχειρησή σας για να μεταβεί ομαλά στη νέα ψηφιακή εποχή.

SoftOne Series 6 & NousPratIT

Η NousPratIT παραμετροποιεί το SoftOne Series 6 για μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις.

Αυτοματοποίηση
Εργασιών

Διαχείριση όλων των εργασιών της επιχείρησης, συμφωνα με την στρατηγική σας.

Οργάνωση και Τήρηση Διαδικασιών

Διευκολύνει την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης και των υπαλλήλων.

Έγκυρες & Ενήμερες Αποφάσεις

Έχετε την κατάλληλη πληροφορία, τη σωστή στιγμή για να πάρετε την καλύτερη απόφαση.

Βελτιστοποίηση
Κόστους

Ενισχύστε την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστηκότητα της επιχείρησή σας.

Πρωτοποριακό user interface

Το Soft1 Cloud ERP Series 6 εισάγει ένα εύχρηστο και φιλικό user interface το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε χρήστη βάσει του ρόλου του. Ευκολία, απλότητα, ταχύτητα και παραγωγικότητα. Τα πάντα στο επίκεντρο για εσάς, διατηρώντας την αίσθηση σιγουριάς των προηγούμενων γενιών του Soft1.

SoftOne Cloud CRM

Η λύση της SoftOne προσφέρει την απαραίτητη πληροφόρηση για να κατανοήσετε καλύτερα τη συμπεριφορά των πελατών σας. Αξιοποιώντας τη λειτουργικότητα του Soft1 CRM Series 6, οι άνθρωποι της επιχείρησής σας, μπορούν να διαχειριστούν πιο αποδοτικά τις σχέσεις με υφιστάμενους πελάτες, καθώς και να εκμεταλλευθούν νέες ευκαιρίες πώλησης από όπου και αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.Καλύπτει όλες τις ανάγκες των τμημάτων Πωλήσεων, Marketing και Εξυπηρέτησης Πελατών των επιχειρήσεων.

SoftOne Enterprise Mobility

Η νέα έκδοση λογισμικού της SoftOne προσαρμόζεται και επεκτείνει τις δυνατότητές της σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή, υποστηρίζοντας κάθε λειτουργία της σύγχρονης επιχείρησης μέσα από τη βραβευμένη πλατφόρμα επιχειρησιακής φορητότητας Soft1 360, την πλήρως ανασχεδιασμένη λύση Sales Force Automation Soft1 SFA, αλλά και το Soft1 WMS Lite – μία νέα εξειδικευμένη mobile εφαρμογή που αναβαθμίζει ουσιαστικά τη διαχείριση των αποθηκευτικών χώρων και των αποθεμάτων οποιασδήποτε επιχείρησης!

Ηλεκτρονικα βιβλία ΑΔΕΕ και MyData

Η SoftOne, υποστηρίζοντας σε διαρκή βάση τις πραγματικές και ταχύτατα μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της, διευκολύνει τη μετάβαση των επιχειρήσεων στην εποχή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myDATA, διασφαλίζοντας την εύρυθμη κι αποδοτική λειτουργία τους καθώς και την εναρμόνισή τους με τις εκάστοτε ισχύουσες φορολογικές διατάξεις.

SoftOne FinTech & E-banking

Με το Soft1 FinTech, μπορείτε να συνδέεστε με το σύστημα e-banking της τράπεζάς σας και να πραγματοποιείτε online εισπράξεις, πληρωμές και μεταφορές χρημάτων, να ελέγχετε το υπόλοιπο και τις κινήσεις των λογαριασμών σας απευθείας μέσα από το Soft1

SoftOne HRMS

Καλύπτει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ιδιαίτερες απαιτήσεις λειτουργίας ενός τμήματος HR, παρέχοντας άμεση και ασφαλή πρόσβαση σε ακριβείς πληροφορίες που βοηθούν τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων.

Ιδέες – Nous Πράττω – Prat Λύσεις – IT

Πάθος και σκληρή δουλειά είναι τα κλειδιά της επιτυχίας μας.

Οι έξυπνες λύσεις το αποτέλεσμα!

SoftOne

λύση με την NousPratIT

Το SoftOne είναι ιδανικό για μεσαίες & μεγάλες επιχειρήσεις, όπως και για όμιλο εταιριών που θέλουν να είναι ανταγωνιστικές, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία.

Βήμα 1

Επιχειρηματικές Ανάγκες

Θα έρθουμε στο χώρο σας για να μιλήσουμε και να καταλάβουμε τις επιχειρηματικές και εμπορικές ανάγκες που έχετε ή που θα θέλατε να βελτιώσετε.

Βήμα 3

Παραμετροποιημένη Λύση

Φτιάχνουμε την SoftOne στα μέτρα σας με βάση το προσχέδιο που συμφωνήσαμε και καταγράφουμε επιπλέον ανάγκες.

Βήμα 2

Καταγραφή Προσχεδίου

Με το προσχέδιο διασφαλίζουμε οτι γίνεται σωστή καταγραφή των αναγκών, για να γνωρίζεται από την αρχή πως και τι θα βελτιωθεί.

Βήμα 4

Τεστ και Παράδοση

Δοκιμάζουμε τη λύση μαζί σας, όπως την καταγράψαμε και στο προσχέδιο και πάμε στη παραγωγή για να δείτε τα αποτελέσματα.

Copyright © 2021. Designed & Developed by NousPratIT Software. Terms of Use.