Καλώς ήλθατε στην αιχμή της τεχνολογίας!

H NousPratIT είναι μια νέα, δυναμική, ελληνική εταιρεία που παρέχει λύσεις Ανάπτυξης & Υλοποίησης στον τομέα της πληροφορικής.

Ιδρύθηκε από επαγγελματίες με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής στους τομείς των Πωλήσεων, των Υπηρεσιών, της Ανάπτυξης Λογισμικού, της Διαχείρισης Έργων και της Εταιρικής Ανάπτυξης.

Η Ταυτότητα μας

NousPratIT – Νους Πράττω IT

Το όνομα NousPratIT προέρχεται από τις λέξεις Νους, Πράττω και συμπληρώνεται από το ΙΤ (Information Technology).

Πιστεύουμε ότι δημιουργούμε αξία, για κάθε μας πελάτη, όταν χρησιμοποιούμε το Νου, να Πράττομεν έξυπνες λύσεις ΙΤ.

Συνδυάζουμε τη γνώση των έμπειρων ανθρώπων της NousPratIT με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για την δημιουργία σωστών λύσεων ΙΤ, ειδικά για εσένα και την επιχείριση σου!

Οι Στόχοι μας

Σεβασμός και εμπιστοσύνη, Προστιθέμενη Αξία και Ακεραιότητα

Σεβασμός & Εμπιστοσύνη

Οι σχέσεις μας μαζί σας να είναι σχέσεις σεβασμού και εμπιστοσύνης.

Προστιθέμενη Αξία

Να αναπτύσσουμε λύσεις δίνοντας προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση/οργανισμό και το προσωπικό σας.

Ακεραιότητα

Να είμαστε Στρατηγικός και Έμπιστος συνεργάτης σας σε θέματα πληροφορικής και νέων τεχνολογιών, προσφέροντας σε εσάς αλλά και στην αγορά Γνώση, Ειλικρίνεια και Αξία.

Τα Πλεονεκτήματα μας

Οι Συνεργάτες μας, οι υπηρεσίες μας, ο τρόπος που δουλεύουμε και υλοποιουμε τα έργα σας, μας ξεχωρίζει.

Συνεργάτες

Συνεργασία με τις σημαντικότερες ελληνικές και ξένες εταιρείες οι οποίες διαθέτουν ευρύ φάσμα λύσεων και μεγάλη εμπειρία σε σημαντικούς επιχειρηματικούς και τεχνολογικούς τομείς.

Υπηρεσίες

Παροχή Εξειδικευμένων Υπηρεσιών για Consultancy, Architecture Design, Analysis, Integration, Implementation και Testing.

Ανεξαρτησία – Ευελιξία

Δίνεται έμφαση στην ανάλυση των αναγκών και στις προτεραιότητες της επιχείρησης. Στη συνέχεια επιλέγεται η βέλτιστη λύση με την εγγύηση της NousPratIT

Υλοποίησης Έργων

Για την Υλοποίηση των Έργων βασιζόμαστε σε γνωστές Μεθοδολογίες (PRINCE2-PMBΟΚ) προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε Έργου /Πελάτη.

ΛΥΣΕΙΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εξερευνήστε την γκάμα των λύσεων και υπηρεσιών μας

Ανάπτυξη Προϊόντων Λογισμικού

Κατέχοντας τεράστια εμπειρία και γνώση των τρεχουσών τάσεων της τεχνολογίας και ερευνώντας διαρκώς τις νέες τάσεις, δημιουργούμε προϊόντα-λύσεις πάντα σε τεχνολογία αιχμής που έρχονται να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Υλοποίηση Λύσεων Πληροφορικής

Κατέχοντας τη γνώση και την εμπειρία των επιχειρησιακών αναγκών και έχοντας ασχοληθεί πολλά χρόνια με τα κορυφαία συστήματα της ξένης και ελληνικής αγοράς (ERP, CRM κ.τ.λ.) είμαστε σε θέση να μηχανοργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρησή σας.

Εξωτερική Ανάθεση Επαγγελματιών ΙΤ

Διαθέτοντας έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών και συνεργατών στο χώρο της τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να αναθέτουμε για λογαριασμό σας την υλοποίηση έργων και υπηρεσιών πληροφορικής σε πιστοποιημένους εξωτερικούς συνεργάτες μας.

Επικοινωνία NousPratIT

Επικοινωνήστε μαζί μας για Demo ή για τις επιχειρηματικές ανάγκες πληροφορικής

Τατοΐου 29, Μεταμόρφωση, 14451, Αθήνα
+30 210 5121211
sales@nouspratit.gr

Copyright © 2021. Designed & Developed by NousPratIT Software. Terms of Use.