Τα Νέα της NousPratIT

Φεστιβάλ GRBossible “Think Big”

Η NousPratIT συμμετέχει στο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible «Think Big» , το οποίο θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Σεράφειου Αθλητικού & Κοινοτικού Συγκροτήματος, από τις 08 Δεκεμβρίου έως τις 09 Δεκεμβρίου 2023. 

Το φεστιβάλ αυτό διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά, συγκεντρώνοντας επιχειρηματίες, φορείς και νεοφυείς επιχειρήσεις, με στόχο την υποστήριξη και την προώθηση της επιχειρηματικότητας.

Η εκδήλωση πλαισιώνεται από την παρουσία νεοφυών επιχειρήσεων, διαλέξεων, εργαστηρίων επιχειρηματικότητας και πολιτιστικών εκδηλώσεων. 


Ημέρες και Ώρες Εκδήλωσης: 

Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 10.00 – 18.00 

Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 10.00 – 18.00 

Είσοδος Ελεύθερη!! 

Σας περιμένουμε!! 

Για εγγραφή πατήστε εδώ:  


Visit Link


Τα Νέα της NousPratIT

Smart Cities EXPO & Conferences

Η NousPratIT συμμετείχε στη πρώτη ετήσια έκθεση Smart Cities που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 16 Ιουνίου έως και τις 17 Ιουνίου 2023.


Η έκθεση πλαισιωνόταν από συνέδρια , σειρά ειδικών ψηφιακών παρουσιάσεων, λύσεων και υπηρεσιών.
Visit LinkΤα Νέα της NousPratIT

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ /COIs

Η NousPratIT  συμμετέχει ως μέλος του Pleiades Innovation Cluster, στο συν-χρηματοδοτούμενο έργο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς ελληνικούς πόρους μέσω του Επιχειρηματικού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας, Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, στο πλαίσιο της πρόσκλησης ‘ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ /COIs’ (κωδικός έργου: ΓΓ2CL-0364874)

 

Ο στόχος του έργου ‘Pleione: Pleiades Διαδίκτυο των Πάντων’ είναι η λειτουργικοποίηση του στόχου ανάπτυξης του SCC. Αυτή η επιχειρηματική εφαρμογή ξεκινά με τη δημιουργία μιας οριζόντιας έξυπνης πλατφόρμας πόλης, στην οποία θα αναπτυχθούν σημαντικές κατακόρυφες λύσεις, δημιουργώντας τόσο μια βάση αλληλεπιδραστικότητας, εκμετάλλευσης και συνεργασίας με σημαντικό δυναμικό ανάπτυξης, όσο και συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες από την ανάπτυξη κατακόρυφων λύσεων. Ο στόχος επίσης είναι η μοντερνοποίηση των συμμετεχόντων οργανισμών, φέρνοντάς τους στην 4η βιομηχανική επανάσταση (Βιομηχανία 4.0) μέσω της εργασίας στα συνεργατικά σχήματα για την υλοποίηση κατακόρυφων λύσεων. Αναμένεται ότι η υλοποίηση του προτεινόμενου έργου θα έχει τα ακόλουθα σημαντικά αποτελέσματα:

• Παροχή μιας ολοκληρωμένης οριζόντιας πλατφόρμας IoT για την υποστήριξη και ενίσχυση κατακόρυφων λύσεων και υπηρεσιών.

• Δημιουργία ενός οικοσυστήματος ανοικτών δεδομένων.

• Δημιουργία ενός ώριμου πλαισίου έρευνας για τη μελέτη σύγχρονων τεχνολογιών επικοινωνίας IoT.

• Επισήμανση συνεργιών και δημιουργία ανοικτού δικτύου συνεργασίας.

• Βιώσιμη σύνδεση της έρευνας με την ποιοτική καινοτόμο επιχειρηματικότητα.


Visit Link
 

Τα Νέα της NousPratIT

Beyond 2023

Η NousPratIT συμμετείχε ως εκθέτης και μέλος του Elevate Greece  στην Έκθεση  Beyond 2023 που πραγματοποιήθηκε 24 έως 26 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Στην επερχόμενη τεχνολογική εποχή, η κύρια ιδέα είναι να ολοκληρωθεί η υπάρχουσα προσέγγιση «Industry 4.0», εστιάζοντας στην έρευνα και την καινοτομία, έτσι ώστε να παρέχεται ένας χώρος να συνεργάζονται αρμονικά οι άνθρωποι και η τεχνητή νοημοσύνη. Κατά τη διάρκεια του 2ήμερου Συνεδρίου, BEYOND, αναζητήθηκε η ισορροπία μεταξύ της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας, μέσα από δημιουργικούς διαλόγους και βασικές ομιλίες από διακεκριμένους ειδικούς πολλαπλών τεχνολογικών τομέων.

Η NousPratit , παρουσίασε τη λύση «NousCipality Διαχείριση Περιουσίας και Συντήρησης» και το Use Case ενός σημαντικού Δήμου.

Πρόκειται για μια λύση δημιουργημένη στα τελευταία ανακοινωμένα εργαλεία της Microsoft , πολύ φιλική και επεκτάσιμη.


Visit Link

Τα Νέα της NousPratIT

GRBossible “In Action”


Η NousPratIT συμμετείχε στο διήμερο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible “In Action” στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2022 στο χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών


Το φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στην ελληνική επιχειρηματικότητα και στην εναρμόνισή της με τις συναρπαστικές προκλήσεις του σήμερα.

Από τη μια μεριά η περιβαλλοντική καινοτομία, η κλιματικά ουδέτερη οικονομία, η πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη αποτελούν επείγουσα πρόκληση και συνάμα ευκαιρία για την οικοδόμηση ενός καλύτερο αύριο. Από την άλλη μεριά η ψηφιακή μεταρρύθμιση, ο τεχνοκρατικός μετασχηματισμός, η εικονική πραγματικότητα και η τεχνητή νοημοσύνη συνθέτουν το μέλλον, διαμορφώνοντας μια νέα τεχνολογική επανάσταση, την 4η Βιομηχανική Επανάσταση.


Visit Link

NousPratIT News

Beyond 4.0

Η NousPratIT συμμετείχε ως εκθέτης και μέλος του Elevate Greece  και του Pleiades Innovation Cluster , στην Έκθεση  Beyond 4.0 . 

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη της Beyond 4.0 κάλυπτε 4 βασικούς τομείς: τον Τομέα Συνεδρίου, τον Τομέα Νεοφυών Επιχειρήσεων (startups), τον Τομέα Ερευνητικών Κέντρων & Πανεπιστημίων και τον Τομέα Εμπορικών Εταιρειών & Τεχνολογικών Ψηφιακών Εφαρμογών.

 Η NousPratIT παρουσίασε τη λύση «NousCipality Διαχείριση Περιουσίας και Συντήρησης». Παρουσίασε το Use Case σε  ένα σημαντικό Δήμο.

Πρόκειται για μια λύση δημιουργημένη στα τελευταία ανακοινωμένα εργαλεία της Microsoft , πολύ φιλική και επεκτάσιμη .

 

Κατά τη διάρκεια επίσης της έκθεσης συμμετείχε σε panel συζήτησης με θέμα :

Εφαρμοσμένες Λύσεις Έξυπνων πόλεων για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Ελληνικών Δήμων


Visit Link

NousPratIT News

ΔΕΘ 2022

Η εταιρεία μας συμμετείχε, μαζί με το Elevate Greece,  στη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο 7, από 14/09 έως και 18/09.

Στη παρουσία της ως εκθέτης , παρουσίασε τη λύση «NousCipality Διαχείριση Περιουσίας και Συντήρησης». Παρουσίασε το Use Case σε  ένα σημαντικό Δήμο.

Πρόκειται για μια λύση δημιουργημένη στα τελευταία ανακοινωμένα εργαλεία της Microsoft , πολύ φιλική και επεκτάσιμη .Visit Link

NousPratIT News

MWC 2022

Με το σύνθημα «Ιnnovation Unleashed» η ελληνική τεχνολογία και καινοτομία ταξιδεύει στη Βαρκελώνη και δίνει το παρόν στο Mobile World Congress, ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού του κλάδου των ψηφιακών τεχνολογιών παγκοσμίως, το οποίο θα πραγματοποιείται στα τέλη Φεβρουαρίου.


H NousPratIT συμμετείχε με τo cluster Pleiades στο περίπτερο της ελληνικής αποστολής τόσο στο MWC 2022, όσο και στο 4YFN. Στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν εταιρείες-μέλη του ΣΕΚΕΕ, καθώς και καινοτόμες επιχειρήσεις από clusters όπως είναι το egg, το Pleiades και η ΘΕΑ. Στις συμμετοχές περιλαμβάνονταν επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται σε μία ευρεία γκάμα κλάδων, από τις υποδομές 5G και τη διαχείριση μηνυμάτων, μέχρι λύσεις AR/VR και fintech.


Visit Link

NouspratIT News

2ο Φόρουμ Καινοτομίας του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

NousPratIT ήταν μία από τις 18 ελληνικές start-ups του 2ου Φόρουμ Καινοτομίας του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου18 ελληνικά Startups με δραστηριότητα σε 11 νευραλγικούς τομείς της αγοράς, συμμετείχαν σε ψηφιακές Β2Β συναντήσεις, στο πλαίσιο του 2ου Φόρουμ Καινοτομίας, με τίτλο «Η Καινοτομία οδηγεί τις εξελίξεις», που έλαβε χώρα σε υβριδική μορφή, στις 24 Νοεμβρίου 2021, και συνδιοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.Πρόκειται για νεοφυείς εταιρίες, οι οποίες αναπτύσσονται στους κλάδους της πληροφορικής, της ανάλυσης δεδομένων, της τεχνολογίας στην ιατρική και την υγεία, της τεχνολογίας επικοινωνιών και διαστήματος, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, του R&D, της αγροβιοτεχνολογίας, της ενέργειας, του τουρισμού και του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και της διαχείρισης εγκαταστάσεων.

Visit Link

thin

Έξυπνες Λύσεις & Προϊόντα Πληροφορικής

Η NousPratIT σχεδιάζει και υλοποιεί εργαλεία πληροφορικής για τη διαχείριση της επιχείρησής σας με στόχο να κάνετε περισσότερα, ώστε να μεγαλώσει.

thin

Η επιχείρησή σας online

Η NousPratIT δημιουργεί λύσεις, πάντα σε τεχνολογία αιχμής, που έρχονται να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησης σας. Μεταφέρετέ την στο διαδίκτυο σήμερα.

Γνωρίζετε την επιχείρηση και τους πελάτες σας Γνωρίζουμε την Τεχνολογία της Πληροφορικής

Μοιραστείτε τη γνώση της επιχείρησής σας ή την επιχειρηματική σας ιδέα και θα την σχεδιάσουμε/υλοποιήσουμε με τεχνολογία αιχμής γρήγορα, με ακρίβεια και αξιόπιστα.

Κάνουμε περισσότερα, για σας

Η NousPratIT έχει χαρούμενους πελάτες σε πολλούς κλάδους, γιατί είναι φτιαγμένη από μια ομάδα εξαιρετικών ανθρώπων με τη γνώση και την δέσμευση να παράγουν προϊόντα που προσθέτουν αξία, κάνοντας περισσότερα.

Εξωτερική Ανάθεση επαγγελματιών ΙΤ

QA&C Testing (Quality Assurance & Control Testing)

Η δυναμική προσέγγιση της NousPratIT στην έυρεση και τοποθέτηση εξαιρετικών ταλέντων στον τομέα QA&C Testing, κάνει τη διαφορά. Γι’αυτό μας εμπιστεύονται ηγετικές εταιρίες της Ελλάδας.

Υποστήριξη (Entersoft Business & SoftOne Suite)

Η NousPratIT επενδύει στην εκπαίδευση σε απόφοιτους πληροφορικής και έμπειρους επαγγελματίες, ώστε να γίνουν Σύμβουλοι Υποστήριξης στον χώρο σας ή απομακρυσμένα και να προσφέρουν λύσεις.

IT Επαγγελματίες

Η NousPratIT έχει πρόσβαση σε Προγραμματιστές όλων των επιπέδων για οποιοδήποτε Έργο Πληροφορικής, που απαιτεί Front End, Back End, Full Stack, .NET ή Javascript. Σαν εξωτερικός συνεργάτης στον χώρο σας ή απομακρυσμένα.

Επικοινωνία NousPratIT

Επικοινωνήστε μαζί μας για Demo ή για τις επιχειρηματικές ανάγκες πληροφορικής

Τατοΐου 29, Μεταμόρφωση, 14451, Αθήνα
+30 210 5121211
sales@nouspratit.gr

Copyright © 2021. Designed & Developed by NousPratIT Software. Terms of Use.