NousPratIT News

GRBossible “In Action”


 Η NousPratIT θα συμμετάσχει στο διήμερο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible “In Action” στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2022 στο χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών


Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην ελληνική επιχειρηματικότητα και στην εναρμόνισή της με τις συναρπαστικές προκλήσεις του σήμερα.


Από τη μια μεριά η περιβαλλοντική καινοτομία, η κλιματικά ουδέτερη οικονομία, η πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη αποτελούν επείγουσα πρόκληση και συνάμα ευκαιρία για την οικοδόμηση ενός καλύτερο αύριο. Από την άλλη μεριά η ψηφιακή μεταρρύθμιση, ο τεχνοκρατικός μετασχηματισμός, η εικονική πραγματικότητα και η τεχνητή νοημοσύνη συνθέτουν το μέλλον, διαμορφώνοντας μια νέα τεχνολογική επανάσταση, την 4η Βιομηχανική Επανάσταση.


Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κατά τη διεξαγωγή του φεστιβάλ τηρούνται όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα προφύλαξης κατά του Covid-19.


Visit Link

NousPratIT News

Beyond 4.0

Με χαρά σας ανοικοινώνουμε ότι η NousPratIT  θα συμμετέχει σαν εκθέτης και μέλος του Elevate Greece  και του Pleiades Innovation Cluster , στην Έκθεση  Beyond 4.0 . 

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη της Beyond 4.0 καλύπτει 4 βασικούς τομείς: τον Τομέα Συνεδρίου, τον Τομέα Νεοφυών Επιχειρήσεων (startups), τον Τομέα Ερευνητικών Κέντρων & Πανεπιστημίων και τον Τομέα Εμπορικών Εταιρειών & Τεχνολογικών Ψηφιακών Εφαρμογών.

Στελέχη μας θα παρουσιάσουν τις λύσεις της εταιρείας και θα είναι διαθέσιμοι

  • Στο περίπτερο 12, Stand A ,
  • Στο περίπτερο 13, Stand B30

 

Στη παρουσία της ως εκθέτης , θα παρουσιάσει τη λύση «NousCipality Διαχείριση Περιουσίας και Συντήρησης». Θα παρουσιαστεί το Use Case σε  ένα σημαντικό Δήμο.

Πρόκειται για μια λύση δημιουργημένη στα τελευταία ανακοινωμένα εργαλεία της Microsoft , πολύ φιλική και επεκτάσιμη .

 

Κατά τη διάρκεια επίσης της έκθεσης θα συμμετέχει σε panel συζήτησης με θέμα :

Εφαρμοσμένες Λύσεις Έξυπνων πόλεων για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Ελληνικών Δήμων


Visit Link

NousPratIT News

ΔΕΘ 2022

Η εταιρεία μας συμμετέχει, μαζί με το Elevate Greece,  στη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο 7, από 14/09 έως και 18/09.

Στη παρουσία της ως εκθέτης , θα παρουσιάσει τη λύση «NousCipality Διαχείριση Περιουσίας και Συντήρησης». Θα παρουσιαστεί το Use Case σε  ένα σημαντικό Δήμο.

Πρόκειται για μια λύση δημιουργημένη στα τελευταία ανακοινωμένα εργαλεία της Microsoft , πολύ φιλική και επεκτάσιμη .

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.


Visit Link

NousPratIT News

MWC 2022

Με το σύνθημα «Ιnnovation Unleashed» η ελληνική τεχνολογία και καινοτομία ταξιδεύει στη Βαρκελώνη και δίνει το παρόν στο Mobile World Congress, ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού του κλάδου των ψηφιακών τεχνολογιών παγκοσμίως, το οποίο θα πραγματοποιείται στα τέλη Φεβρουαρίου.


H NousPratIT συμμετέχει με τo cluster Pleiades στο περίπτερο της ελληνικής αποστολής τόσο στο MWC 2022, όσο και στο 4YFN. Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν εταιρείες-μέλη του ΣΕΚΕΕ, καθώς και καινοτόμες επιχειρήσεις από clusters όπως είναι το egg, το Pleiades και η ΘΕΑ. Στις συμμετοχές περιλαμβάνονται επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται σε μία ευρεία γκάμα κλάδων, από τις υποδομές 5G και τη διαχείριση μηνυμάτων, μέχρι λύσεις AR/VR και fintech.


Visit Link

NouspratIT News

2ο Φόρουμ Καινοτομίας του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

H NousPratIT ήταν μία από τις 18 ελληνικές start-ups του 2ου Φόρουμ Καινοτομίας του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου18 ελληνικά Startups με δραστηριότητα σε 11 νευραλγικούς τομείς της αγοράς, συμμετείχαν σε ψηφιακές Β2Β συναντήσεις, στο πλαίσιο του 2ου Φόρουμ Καινοτομίας, με τίτλο «Η Καινοτομία οδηγεί τις εξελίξεις», που έλαβε χώρα σε υβριδική μορφή, στις 24 Νοεμβρίου 2021, και συνδιοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.Πρόκειται για νεοφυείς εταιρίες, οι οποίες αναπτύσσονται στους κλάδους της πληροφορικής, της ανάλυσης δεδομένων, της τεχνολογίας στην ιατρική και την υγεία, της τεχνολογίας επικοινωνιών και διαστήματος, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, του R&D, της αγροβιοτεχνολογίας, της ενέργειας, του τουρισμού και του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και της διαχείρισης εγκαταστάσεων.

Visit Link

thin

Έξυπνες Λύσεις & Προϊόντα Πληροφορικής

Η NousPratIT σχεδιάζει και υλοποιεί εργαλεία πληροφορικής για τη διαχείριση της επιχείρησής σας με στόχο να κάνετε περισσότερα, ώστε να μεγαλώσει.

thin

Η επιχείρησή σας online

Η NousPratIT δημιουργεί λύσεις, πάντα σε τεχνολογία αιχμής, που έρχονται να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησης σας. Μεταφέρεταί την στο διαδίκτυο σήμερα.

Γνωρίζετε την επιχείρηση και τους πελάτες σας Γνωρίζουμε την Τεχνολογία της Πληροφορικής

Μοιραστείτε τη γνώση της επιχείρησής σας ή την επιχειρηματική σας ιδέα και θα την σχεδιάσουμε/υλοποιήσουμε με τεχνολογία αιχμής γρήγορα, με ακρίβεια και αξιόπιστα.

Κάνουμε περισσότερα, για σας

Η NousPratIT έχει χαρούμενους πελάτες σε πολλούς κλάδους, γιατί είναι φτιαγμένη από μια ομάδα εξαιρετικών ανθρώπων με τη γνώση και την δέσμευση να παράγουν προϊόντα που προσθέτουν αξία, κάνοντας περισσότερα.

Εξωτερική Ανάθεση επαγγελματιών ΙΤ

QA&C Testing (Quality Assurance & Control Testing)

Η δυναμική προσέγγιση της NousPratIT στην έυρεση και τοποθέτηση εξαιρετικών ταλέντων στον τομέα QA&C Testing, κάνει τη διαφορά. Γι’αυτό μας εμπιστεύονται ηγετικές εταιρίες της Ελλάδας.

Υποστήριξη (Entersoft Business Suite)

Η NousPratIT επενδύει στην εκπαίδευση σε απόφοιτους πληροφορικής και έμπειρους επαγγελματίες, ώστε να γίνουν Σύμβουλοι Υποστήριξης στον χώρο σας ή απομακρυσμένα και να προσφέρουν λύσεις.

IT Επαγγελματίες

Η NousPratIT έχει πρόσβαση σε Προγραμματιστές όλων των επιπέδων για όποιοδηποτε Έργο Πληροφορικής, που απαιτεί Front End, Back End, Full Stack, .NET ή Javascript. Σαν εξωτερικός συνεργάτης στον χώρο σας ή απομακρυσμένα.

Επικοινωνία NousPratIT

Επικοινωνήστε μαζί μας για Demo ή για τις επιχειρηματικές ανάγκες πληροφορικής

Τατοΐου 29, Μεταμόρφωση, 14451, Αθήνα
+30 210 5121211
sales@nouspratit.gr

Copyright © 2021. Designed & Developed by NousPratIT Software. Terms of Use.