Έξυπνες Λύσεις & Προϊόντα Πληροφορικής

Η NousPratIT σχεδιάζει και υλοποιεί εργαλεία πληροφορικής για τη διαχείριση της επιχείρησής σας με στόχο να κάνετε περισσότερα, ώστε να μεγαλώσει.

thin

Η επιχείρησή σας online

Η NousPratIT δημιουργεί λύσεις, πάντα σε τεχνολογία αιχμής, που έρχονται να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησης σας. Μεταφέρεταί την στο διαδίκτυο σήμερα.

Γνωρίζετε την επιχείρηση και τους πελάτες σας Γνωρίζουμε την Τεχνολογία της Πληροφορικής

Μοιραστείτε τη γνώση της επιχείρησής σας ή την επιχειρηματική σας ιδέα και θα την σχεδιάσουμε/υλοποιήσουμε με τεχνολογία αιχμής γρήγορα, με ακρίβεια και αξιόπιστα.

Κάνουμε περισσότερα, για σας

Η NousPratIT έχει χαρούμενους πελάτες σε πολλούς κλάδους, γιατί είναι φτιαγμένη από μια ομάδα εξαιρετικών ανθρώπων με τη γνώση και την δέσμευση να παράγουν προϊόντα που προσθέτουν αξία, κάνοντας περισσότερα.

Εξωτερική Ανάθεση επαγγελματιών ΙΤ

QA&C Testing (Quality Assurance & Control Testing)

Η δυναμική προσέγγιση της NousPratIT στην έυρεση και τοποθέτηση εξαιρετικών ταλέντων στον τομέα QA&C Testing, κάνει τη διαφορά. Γι’αυτό μας εμπιστεύονται ηγετικές εταιρίες της Ελλάδας.

Υποστήριξη (Entersoft Business Suite)

Η NousPratIT επενδύει στην εκπαίδευση σε απόφοιτους πληροφορικής και έμπειρους επαγγελματίες, ώστε να γίνουν Σύμβουλοι Υποστήριξης στον χώρο σας ή απομακρυσμένα και να προσφέρουν λύσεις.

IT Επαγγελματίες

Η NousPratIT έχει πρόσβαση σε Προγραμματιστές όλων των επιπέδων για όποιοδηποτε Έργο Πληροφορικής, που απαιτεί Front End, Back End, Full Stack, .NET ή Javascript. Σαν εξωτερικός συνεργάτης στον χώρο σας ή απομακρυσμένα.

Επικοινωνία NousPratIT

Επικοινωνήστε μαζί μας για Demo ή για τις επιχειρηματικές ανάγκες πληροφορικής

Τατοΐου 29, Μεταμόρφωση, 14451, Αθήνα
+30 210 5121211
sales@nouspratit.gr

Copyright © 2021. Designed & Developed by NousPratIT Software. Terms of Use.