Δημιουργούμε Έξυπνες Λύσεις Πληροφορικής γρήγορα, με ακρίβεια και αξιόπιστα

NousPratIT

Πείτε μας τι θέλετε να πετύχετε, και εμείς θα το κάνουμε επιτυχία στο Cloud

Ανάπτυξη Προϊόντων Λογισμικού

Η ομάδα ανάπτυξης σχεδιάζει, αναπτύσει και υλοποιεί επιχειρηματικές εφαρμογές στο Cloud, εφαρμογές για PC, εφαρμογές για φορητές συσκευές και εξειδικευμένες εφαρμογές για συγκριμένες επιχειρισιακές ανάγκες. Πως;

Σχέδιο ή Εξέλιξη

Σχεδιάζοντας μια εφαρμογή απο την αρχή ή εξελίσοντας την υφιστάμενη εφαρμογή σε τεχνολογία αιχμής, ξεκινάμε με τις άμεσες εμπορικές ανάγκες σας.

Ανάπτυξη

Η ομάδα ανάπτυξης συνεργάζεται μαζί σας για να κάνει η εφαρμογή αυτό που θέλετε. Το διασφαλίζουμε κατά τη διάρκεια των τακτικών συναντήσεων που συντονίζουμε μαζί σας.

Διασφάλιση Ποιότητας

Μιλάμε με απλά λόγια! Σχεδιάζουμε εφαρμογές με τεχνολογία αιχμής, που είναι ευκολόχρηστες και λειτουργούν στο Cloud ή στο χώρο σας. Μπορούν αν διασυνδεθούν με άλλες εφαρμογές, λειτουργούν σε φορητές συσκευές και η ομάδα ανάπτυξης διασφαλίζει την ποιοτική λειτουργία τους.

Τηλεφωνήστε μας

Κάνετε ένα ραντεβού μαζί μας για να μιλήσουμε για το επόμενο ΙΤ έργο σας.

+30 210 5121211


Τηλ: 09:00 – 17:30

sales@nouspratit.gr

Λύσεις IBM

Επαναπροσδιορίσετε την διαχείριση των παγίων σας με το IBM Maximo® και ανακαλύψτε πως να ενεργοποιήσετε την Τεχνητή Νοημοσύνη στην επιχείρησή σας με το IBM Watson

Διαχείριση Παγίων

IBM Maximo® Asset Management Μειώστε τον χρόνο αδράνειας των μηχανημάτων, τα υψηλά κόστη επισκευής, λάβετε πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο και διαχειριστείτε κόστη.

Διαχείριση Εγκαταστάσεων

IBM Maximo® Accelerator για Διαχείριση Εγκαταστάσεων. Μειώστε το κόστος, βελτιώστε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών σας και παρακολουθήστε το κεφαλαίο σας με το βέλτιστο τρόπο.

Ανάλυση Δεδομένων

IBM Watson Studio. Βοηθάει να προβλέψετε και να διαμορφώσετε μελλοντικά αποτελέσματα, να αυτοματοποιήσετε πολύπλοκες διαδικασίες και να βελτιστοποιήσετε το χρόνο εργασίας των υπαλλήλων σας.

Chatbot

IBM Watson Assistant. To Chatbot που παρέχει γρήγορες, ακριβείς πληροφορίες στους πελάτες, τους υπαλλήλους και τους πολίτες σας, σε οποιοδήποτε κανάλι.

Entersoft Business Suite®

Entersoft Business Suite®. Μια ολοκληρωμένη σουίτα λογισμικού για εφαρμογές ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce και Business Intelligence.

ERP- CRM – Retail – E-Commerce

Είτε χρειάζεσται όλες τις δυνατότητες ή μια εφαρμογή μπορούμε να παραμετροποιήσουμε τη σουίτα αποτελεσματικά, για να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας ακόμα πιο γρήγορα.

Διασύνδεση του E-Shop με το Entersoft

Η ομάδα συμβούλων της Entersoft μπορεί κάνει τη διασύνδεση του E-Shop με το Enterosft ERP, ώστε να πετύχετε αμφίδρομη επικοινωνία των 2 διαφορετικών συστημάτων και να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας.

Υπηρεσία Big Data

Data Science & Τεχνητή Νοημοσύνη

Λάβετε βέλτιστες αποφάσεις, ενθαρρύνετε την καινοτομία προϊόντων, διατηρήστε το πελατολόγιό σας και εξοικονομήστε κεφάλαιο.

Ανάλυση

Δεδομένων

Συλλέξτε, οργανώστε και εξετάστε τα δεδομένα σας για να βρείτε πολύτιμες πληροφορίες

Επιχειρηματική Ευφυΐα

Αποτελεσματική λήψη αποφάσεων, επισκόπηση του οργανισμού, ενοποίηση δεδομένων

Επικοινωνία NousPratIT

Επικοινωνήστε μαζί μας για Demo ή για τις επιχειρηματικές ανάγκες πληροφορικής

Τατοΐου 29, Μεταμόρφωση, 14451, Αθήνα
+30 210 5121211
sales@nouspratit.gr

Copyright © 2021. Designed & Developed by NousPratIT Software. Terms of Use.