Δημιουργούμε Έξυπνες Λύσεις Πληροφορικής γρήγορα, με ακρίβεια και αξιόπιστα

NousPratIT

Πείτε μας τι θέλετε να πετύχετε, και εμείς θα το κάνουμε επιτυχία στο Cloud

Ανάπτυξη Προϊόντων Λογισμικού

Η ομάδα ανάπτυξης σχεδιάζει, αναπτύσει και υλοποιεί επιχειρηματικές εφαρμογές στο Cloud, εφαρμογές για PC, εφαρμογές για φορητές συσκευές και εξειδικευμένες εφαρμογές για συγκριμένες επιχειρησιακές ανάγκες. Πως;

Σχέδιο ή Εξέλιξη

Σχεδιάζοντας μια εφαρμογή απο την αρχή ή εξελίσοντας την υφιστάμενη εφαρμογή σε τεχνολογία αιχμής, ξεκινάμε με τις άμεσες εμπορικές ανάγκες σας.

Ανάπτυξη

Η ομάδα ανάπτυξης συνεργάζεται μαζί σας για να κάνει η εφαρμογή αυτό που θέλετε. Το διασφαλίζουμε κατά τη διάρκεια των τακτικών συναντήσεων που συντονίζουμε μαζί σας.

Διασφάλιση Ποιότητας

Μιλάμε με απλά λόγια! Σχεδιάζουμε εφαρμογές με τεχνολογία αιχμής, που είναι ευκολόχρηστες και λειτουργούν στο Cloud ή στο χώρο σας. Μπορούν αν διασυνδεθούν με άλλες εφαρμογές, λειτουργούν σε φορητές συσκευές και η ομάδα ανάπτυξης διασφαλίζει την ποιοτική λειτουργία τους.

Τηλεφωνήστε μας

Κάνετε ένα ραντεβού μαζί μας για να μιλήσουμε για το επόμενο ΙΤ έργο σας.

+30 210 5121211


Τηλ: 09:00 – 17:30

sales@nouspratit.gr

Λύσεις IBM

Επαναπροσδιορίσετε την διαχείριση των παγίων σας με το IBM Maximo® και ανακαλύψτε πως να ενεργοποιήσετε την Τεχνητή Νοημοσύνη στην επιχείρησή σας με το IBM Watson

Διαχείριση Παγίων

IBM Maximo® Asset Management Μειώστε τον χρόνο αδράνειας των μηχανημάτων, τα υψηλά κόστη επισκευής, λάβετε πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο και διαχειριστείτε κόστη.

Διαχείριση Εγκαταστάσεων

IBM Maximo® Accelerator για Διαχείριση Εγκαταστάσεων. Μειώστε το κόστος, βελτιώστε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών σας και παρακολουθήστε το κεφαλαίο σας με το βέλτιστο τρόπο.

Ανάλυση Δεδομένων

IBM Watson Studio. Βοηθάει να προβλέψετε και να διαμορφώσετε μελλοντικά αποτελέσματα, να αυτοματοποιήσετε πολύπλοκες διαδικασίες και να βελτιστοποιήσετε το χρόνο εργασίας των υπαλλήλων σας.

Chatbot

IBM Watson Assistant. To Chatbot που παρέχει γρήγορες, ακριβείς πληροφορίες στους πελάτες, τους υπαλλήλους και τους πολίτες σας, σε οποιοδήποτε κανάλι.

Entersoft Business Suite®

Entersoft Business Suite®. Μια ολοκληρωμένη σουίτα λογισμικού για εφαρμογές ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce και Business Intelligence.

ERP- CRM – Retail – E-Commerce

Είτε χρειάζεσται όλες τις δυνατότητες ή μια εφαρμογή μπορούμε να παραμετροποιήσουμε τη σουίτα αποτελεσματικά, για να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας ακόμα πιο γρήγορα.

Διασύνδεση του E-Shop με το Entersoft

Η ομάδα συμβούλων της Entersoft μπορεί κάνει τη διασύνδεση του E-Shop με το Enterosft ERP, ώστε να πετύχετε αμφίδρομη επικοινωνία των 2 διαφορετικών συστημάτων και να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας.

Soft1 Cloud ERP Series 6

Tο Soft1 Cloud ERP Series 6 αξιοποιεί τις προηγμένες τεχνολογίες της Microsoft, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία. Με ευέλικτη σχεδίαση, το σύστημα ERP της SoftOne επιτρέπει στους ανθρώπους σας να αξιοποιούν τη λειτουργικότητά του, από την πρώτη κιόλας ημέρα.

ERP- CRM – Retail – E-Commerce

Είτε χρειάζεσται όλες τις δυνατότητες ή μια εφαρμογή μπορούμε να παραμετροποιήσουμε τη σουίτα αποτελεσματικά, για να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας ακόμα πιο γρήγορα.

SoftOne Cloud CRM Series 6

Η λύση της SoftOne προσφέρει την απαραίτητη πληροφόρηση για να κατανοήσετε καλύτερα τη συμπεριφορά των πελατών σας. Αξιοποιώντας τη λειτουργικότητα του Soft1 CRM Series 6, οι άνθρωποι της επιχείρησής σας, μπορούν να διαχειριστούν πιο αποδοτικά τις σχέσεις με υφιστάμενους πελάτες, καθώς και να εκμεταλλευθούν νέες ευκαιρίες πώλησης από όπου και αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.

Υπηρεσίες διασφάλισης ποιότητας και ελέγχου

Εμπειρία

Κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μας, συνεργαζόμενοι με σημαντικές εταιρίες gaming στην Ελλάδα, δημιουργήσαμε μια έμπειρη και ισχυρή ομάδα με άρτια γνώση διαδικασίων και ροών QA, καθώς και βαθιά κατανόηση των Επιχειρήσεων Στοιχημάτων και Λαχείων.

Η ομάδα μας έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 10 Στοιχηματικά Έργα και περισσότερα από 20 Έργα Λοταρίας για πελάτες σε όλο τον κόσμο (Ευρώπη, Ασία, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς) τα τελευταία 5 χρόνια, παρέχοντας Υπηρεσίες Ποιότητας.

Τι μπορεί να προσφέρει η ομάδα μας

Διερευνεί τα σενάρια των χρηστών και τα κριτήρια αποδοχής προκειμένου να αναπτυχθούν:

  • Αποτελεσματικά σχέδια δοκιμών
  • Δοκιμές από άκρη σε άκρη για την ανακάλυψη σφαλμάτων και ελαττωμάτων
  • Παρακολούθηση και καθοδήγηση ροών εργασιών και διαδικασιών για την εφαρμογή της ποιότητας
  • Δημιουργία και παρουσίαση εκθέσεων σε οποιοδήποτε μέρος του έργου για την παρακολούθησή του
  • Συμμετοχή σε συναντήσεις διαλογής δεδομένων, προκειμένου να καθοριστεί ο επείγων χαρακτήρας και η προτεραιότητα της κάθε εργασίας

Επικοινωνία NousPratIT

Επικοινωνήστε μαζί μας για Demo ή για τις επιχειρηματικές ανάγκες πληροφορικής

Τατοΐου 29, Μεταμόρφωση, 14451, Αθήνα
+30 210 5121211
sales@nouspratit.gr

Copyright © 2021. Designed & Developed by NousPratIT Software. Terms of Use.